Beton ciré

Beton ciré een prachtige en stoere betonsoort die oorspronkelijk uit Frankrijk is overgewaaid. Een van de populairste toepassing van dit beton is de beton ciré vloer, omdat het materiaal toepasbaar is in elk interieur en elke ruimte, zelfs in de badkamer. Exclusive Stucart heeft al ruim 20 jaar ervaring met het aanbrengen van een beton ciré vloer. Neem contact met ons op via 06-28790116 voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

06-28790116 Offerte aanvragen

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een samenstelling van cement, verschillende harsen en water. Door kleurpigmenten aan dit mengsel toe te voegen, kunnen we meer dan 50 verschillende kleuren realiseren. Het materiaal is stootvast en voldoet aan hoge hygiène-eisen. Een beton ciré vloer heeft een stoere betonlook.

Ons design stucwerk

Het aanbrengen van een beton ciré vloer vergt veel ervaring en deskundigheid. Bekijk onze projecten om een goed beeld te krijgen van ons design stucwerk.

Badkamer beton cire

De kosten van beton ciré

De prijs wordt bepaald door het aantal vierkante meters waarop de vloer of wand aangebracht moet worden. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de eisen die u stelt aan beton ciré. Voor meer informatie kunt u een offerte opvragen.

Voordelen van beton ciré

Een beton ciré vloer of wand is waterdicht en daarom is ook geschikt voor in de badkamer, keuken en het toilet. De vloer is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kan worden gecombineerd met vloerverwarming. Bij het aanbrengen van een beton ciré vloer gebruiken we een spaan. Hierdoor heeft u de keuze tussen een drukke of rustige uitstraling. Daarnaast is de beton ciré vloer volledig naadloos en slijtvast.

Nadelen van een beton ciré

Het aanbrengen van een beton ciré kost veel tijd, doordat er meerdere dagen nodig zijn om de verschillende lagen aan te brengen. Over het algemeen is een beton ciré vloer duurder dan andere gietvloeren, maar daar krijgt u wel een luxe vloer voor terug.

Beton ciré wanden

Beton ciré is zowel toe te passen op muren als op vloeren. Een beton ciré vloer en wand is vooral populair in de badkamer, doordat de afwerking naadloos en waterdicht is. Dat is erg prettig tijdens het schoonmaken. Daarnaast is hij slijtvast, hygiénisch en ziet hij er ook nog eens strak uit.

Contact opnemen met Exclusive Stucart

Bent u geénteresseerd in een beton ciré vloer? U kunt ons bereiken via 06-28790116 of mailen naar info@luxurystucdesign.nl voor een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen