Beton ciré badkamer

Met beton ciré creëert u een prachtige, exclusieve en naadloze betonlook badkamer. Door onze jarenlange ervaring zorgen we voor een oogverblindend eindresultaat. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

06-28790116 Offerte aanvragen

De voordelen van beton ciré

Beton ciré kent verschillende voordelen. We leggen ze kort aan u uit.

Vochtwerend

Beton ciré is een zeer sterk materiaal met een unieke samenstelling. Deze samenstelling zorgt ervoor dat het materiaal vochtwerend is. Dit maakt het een ideaal materiaal om te verwerken in badkamers. Over de beton ciré brengen we twee lagen aan van een 2 componenten coating. Hierdoor zal de beton ciré extra beschermd worden en is het bijna onmogelijk deze te beschadigen.

Onthoud wel dat het belangrijk is dat het water van de muren en vloer moet kunnen aflopen. Zorg er dus voor dat u de muren en vloer droogmaakt na het douchen.

Badkamer beton cire

Lange levensduur

Beton ciré is, door de juiste samenstelling van cement, vloeibare hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder, een zeer sterk en slijtvast product. Doordat we de badkamer afwerken met een coating is het materiaal krasbestendig en vuilwerend.

Naadloos

Met beton ciré heeft u geen vervelende voegen in uw badkamer. Dit zorgt voor een mooi en strak design. Door de naadloze afwerking is het schoonmaken van de vloer en muren heel gemakkelijk. Ook maakt schimmel nauwelijks een kans, doordat er geen voegen zijn waar vocht in kan blijven zitten.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Beton Ciré is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heeft u vragen over welke kleur mooi aansluit op uw wensen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het maken van de juiste kleurkeuze.

De prijs van beton ciré in de badkamer

De vanafprijs voor beton ciré in de badkamer is € 95,- per m2. Dit is een prijs inclusief materiaal en manuren. De exacte prijs ligt ook aan de soort ruimte, het soort oppervlak (vloer of wand) en of er extra opties gewenst zijn, zoals schuurwerk of raapwerk.

Doordat Beton ciré geen voegen bevat, is dit een groot pluspunt voor de douche. Op deze manier ontstaan er geen vochtige voegen en schimmels.

Beton ciré op wanden

Steeds vaker zien we dat er gekozen wordt voor mooie beton ciré wanden in de badkamer. Doordat onze specialisten de beton ciré vakkundig aanbrengen, creéren we binnen een handomdraai een luxe uitstraling. Dit geeft uw badkamer net dat kleine beetje extra.

Beton ciré op vloeren

Het leggen van een beton ciré vloer is een ingewikkelde klus. Het proces bestaat namelijk uit meerdere onderdelen. Om scheurvorming in uw badkamervloer te voorkomen, houden we rekening met de onderlaag, droging en kalkdoorslag.

Contact opnemen met Exclusive Stucart in Amsterdam

Heeft u vragen over beton ciré of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 06-28790116 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Krijgt u ons niet direct te pakken? Spreek dan onze voicemail in, dan nemen we standaard binnen 24 uur contact met u op.

Contact opnemen