Sierlijsten, plafondlijsten en meer ornamenten

Met ornamenten maakt u uw muren en plafonds helemaal af door deze te voorzien van een unieke uitstraling. Stukadoorsbedrijf Jeffrey Weijburg levert vakwerk als het om sierelementen zoals sierlijsten in Amsterdam en omstreken gaat. Van trendy tot klassiek en van subtiel tot grandioos: bij ons is alles mogelijk! We leveren u altijd kwaliteit en de beste service.

Diverse sierelementen

Uw muren en plafonds voorzien van gladpleisterwerk of sierpleister zorgt al voor een mooie en strakke uitstraling. Echter kunt u deze verder aanpassen naar uw wensen door middel van sierlijsten voor plafond en muren. Hieronder vallen verschillende soorten ornamenten, waaronder:

  • Wandlijsten
  • Plafondlijsten
  • Lambrisering
  • Rozetten

En zelfs binnen deze categorieën zijn er nog meerdere keuzes. Wat dacht u bijvoorbeeld van kooflijsten en perklijsten, kaders en hoeken of decoratieve elementen? Verlichting, wandpanelen, consoles en zuilen behoren ook allen tot muur- en plafondornamenten. Voor dit en meer bent u bij ons aan het juiste adres.

Advies op maat

De gekwalificeerde en ervaren medewerkers van ons stukadoorbedrijf gaan te allen tijde snel en vakkundig voor u te werk om u binnen kort tijdsbestek professioneel resultaat te leveren. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen voor deskundig advies. Weet u niet helemaal zeker welke sierlijsten het beste bij uw interieur passen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? De stukadoor helpt u graag verder.