Spachtelputz en ander hoogwaardig sierpleister

Wij zijn de expert in sierpleisterwerk zoals spachtelputz en leveren u steevast vakmanschap en kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met sierpleister voorziet u uw pand van een prachtige uitstraling. Dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheden zit er altijd wel een geschikt soort pleister voor u tussen. Uw wanden en plafonds helemaal van deze tijd!

Voordelen en mogelijkheden met sierpleister

Onder de noemer sierpleister vallen diverse soorten pleisterwerk, waarvan de bekendste toch wel spachtelputz is. Het materiaal is op basis van kunststof en daarmee krasvast, stootvast en dampdoorlatend. Dankzij deze eigenschappen kent het vele toepassingen aan binnen- en buitenwanden. Al deze voordelen en mogelijkheden zorgen ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor sierpleisterwerk. Dat is niet zo vreemd aangezien sierpleister van alle tijden is en tegen scheuren en verkleuring bestendig is. Bovendien geeft de strakke afwerking een mooie uitstraling waarin andere wandelementen goed tot hun recht komen.

Deskundige adviezen van de stukadoor

Zoveel keuze op het gebied van sierpleister kan duizelingwekkend zijn. Daarom kunt u bij de stukadoor aankloppen voor passend advies. Wij maken u graag wegwijs in alle kleurmogelijkheden, materiaalkeuzes en afwerkingen. Hierbij houden we rekening met uw wensen en budget. Zo zorgen we ervoor dat u met sierpleisterwerk dat bij uw huis en stijl past eindigt. Vervolgens stellen we een offerte op maat op en kunnen we voor u aan de slag gaan. We werken uitsluitend met de beste grondstoffen en merken, zoals Knauf en Strikolith.