Soorten stucwerk

Exclusive Stucart is gespecialiseerd in het ambachtelijk aanbrengen van veel soorten stucwerk, waardoor u bij ons altijd profiteert van 100% vakmanschap. Dankzij onze ruime ervaring en ambachtelijke technieken, voorzien we ieder in- en exterieur van het gewenste stucwerk. We brengen stucwerk aan op onder andere wanden, plafonds en vloeren en doen dit zowel binnen als buiten. Laat onze ervaren stukadoors uw woning of bedrijfspand bewerken tot een waar kunstwerk en kies voor:

  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Meer dan 8 soorten stucwerk
  • Geschikt voor binnen én buiten
  • Altijd een eerlijke prijs voor stucwerk
  • Vakmanschap: 100% handwerk

Wilt u direct een afspraak maken met een van onze stukadoors of heeft u hulp nodig bij het vinden van het gewenste stucwerk? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

Offerte aanvragen06-28790116

Glad stucwerk

Glad stucwerk is ideaal voor een strak interieur en vormt de ultieme basis voor het aanbrengen van een lik verf of behang. Bovendien brengen we glad stucwerk zeer snel aan en is het erg eenvoudig schoon te houden.

Meer informatie

Sausklaar stucwerk

Zoals de benaming van het soort stucwerk al aangeeft, is sausklaar stucwerk ideaal wanneer u een muur of uw plafond wilt schilderen of behangen. We zorgen er vakkundig voor dat de wand of het plafond volledig egaal is. Denk bijvoorbeeld aan wanden met scheuren of tegels.

Meer informatie

Buiten stucwerk

Is de buitenkant van uw woning of kantoorpand toe aan een frisse wind? Laat onze specialisten uw woning of kantoor dan opknappen met speciaal ontwikkeld buiten stucwerk. We zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet.

Meer informatie

Latex stucwerk

Een van de goedkoopste soorten stucwerk is latex spuitwerk. Dankzij de nieuwste spuitmachines brengen we laag voor laag latex aan op uw wanden of plafond, waardoor we het stucwerk relatief snel aanbrengen. Spuitwerk brengen we aan in verschillende kleuren.

Meer informatie

Sierlijsten

Wanneer u op zoek bent naar een warme en klassieke sfeer in huis, bieden sierlijsten de perfecte oplossing. Sierlijsten worden ook wel ornamenten genoemd en vormen de ideale overgang tussen uw plafond en wanden.

Meer informatie

Spachtelputz

Maak kennis met een van de populairste sierpleistervarianten: spachtelputz. Dit soort stucwerk staat bekend om zijn korrelachtige structuur en zorgt voor een tijdloze afwerking van uw wanden of plafond. Spachtelputz sluit aan bij ieder interieur en is dus geschikt voor iedere woning en ieder kantoorpand.

Meer informatie

Schuurwerk

Wenst u een zeer moderne en strakke afwerking van uw wanden of plafond? Kies dan voor de klassieke cirkels van schuurwerk. De zichtbare cirkels zorgen voor een speels uiterlijk. Schuurwerk is bovendien vochtbestending, waardoor het ook zeer geschikt is in uw badkamer.

Meer informatie

Sierpleister

Het eerder genoemde spachtelputz is een zeer bekende sierpleistervariant. Sierpleister zorgt voor een warme en decoratieve uitstraling in uw woning of kantoorpand. We brengen sierpleister aan in verschillende structuren en kleuren.

Meer informatie

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u de gewenste soort stucwerk gevonden of heeft u persoonlijk advies nodig voor het laten stucen van uw woning of kantoorpand? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knoppen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw droomwoning te creëren.

Offerte aanvragen06-28790116