Stukadoor Baarn

Op zoek naar een stukadoor die uw woning in Baarn voorziet van hoogstaand stucwerk? Exclusive Stucart heeft met 20 jaar ervaring alle kennis en kunde in huis om uw muren en vloeren weer te laten stralen.

  • Al ruim 20 jaar dé stucspecialist
  • Ruim 10 soorten stucwerk mogelijk
  • Transparant en voordelig
  • Voor woningen en bedrijfspanden
  • Hoogstaande kwaliteit door uitsluitend handwerk

Wilt u uw woning voorzien van hoge kwaliteit stucwerk? Laat het ons direct weten door telefonisch contact op te nemen of een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen06-28790116

Gespecialiseerd in beton ciré

Exclusive Stucart is dé specialist in beton ciré; een mengsel van water, harssoorten en cement. Dit mengsel voorzien we van ieder gewenst kleurpigment voor een uniek effect dat ideaal is voor uw vloeren, wanden of bijvoorbeeld uw hele badkamer. Er zit gegarandeerd een kleur bij die past bij uw interieur, want u kiest uit maar liefst 50 verschillende kleuren.

Stukadoor Baarn

Hoogstaand stucwerk voor ieder interieur

Of het nou gaat om uw woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer; iedere ruimte in uw woning verdient een mooi interieur. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden gaan we vakkundig te werk en voorzien we iedere ruimte van hoogstaand stucwerk. Als stucadoor in Baarn en omstreken voorzien we niet alleen woningen, maar ook bedrijfspanden van onze dienstverlening. Benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje bij onze afgeronde projecten.

Onze projecten

Alle diensten onder één dak

Door onze brede kennis en ervaring, zijn we gespecialiseerd in diverse diensten. We werken veelal met de A-merken Rivedil en Novacolor. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de volgende afwerkingen:

Ons werkgebied

Exclusive Stucart bekleedt een groot werkgebied waar niet alleen Baarn onder valt. We komen langs in diverse plaatsen en omstreken om uw woning of bedrijfsgebouw te voorzien van ambachtelijk vakwerk, waaronder:

Heeft u vragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u uw interieur voorzien van hoge kwaliteit vloer- en wandafwerking? Til uw interieurstijl naar een hoger niveau en bel ons via 06 28790116. U kunt ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@exclusivestucart.nl.

Offerte aanvragen06-28790116